0 +

Χρόνια Εμπειρίας

0 +

Πελάτες

0 +

Ολοκληρωμένα Projects

0 h

Διαχείριση και αντιμετώπιση βλάβης

Ποιοι Είμαστε

Η ENERGIA αποτελείται από ανθρώπους του χώρου με μεγάλη εμπειρία

Η ENERGIA είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα η οποία ιδρύθηκε το 2008 και δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας και εγκατάστασης έργων εξοικονόμησης ενέργειας με μοναδικό στόχο την παροχή αξιόπιστων, οικονομικών και ασφαλών εφαρμογών σε τομείς που σχετίζονται με Ενεργειακά έργα και αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Ενεργειακό Σπίτι

ENERGIA

Εγκαταστήστε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα

σε τιμές προσιτές και ελκυστικές!

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο εξειδικευόμαστε σε φωτοβολταϊκά συστήματα είτε είναι αυτόνομα φωτοβολταϊκά χωρίς ηλεκτρική παροχή, είτε συστήματα διασυνδεδεμένα όπως φωτοβολταϊκά αυτοπαραγωγής (net metering) ή φωτοβολταϊκά πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας. Τα σύγχρονα καινοτόμα φωτοβολταϊκά συστήματά μας, καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες είτε για ηλεκτρισμό είτε για επενδυτικά σχέδια.

Επιπλέον, η εταιρεία ENERGIA καλύπτει τις ανάγκες για θέρμανση / ψύξη με τα πιο πρωτοποριακά συστήματα και οικονομικούς τρόπους, με υψηλούς βαθμούς απόδοσης για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ENERGIA προσφέρει τη δυνατότητα ορθολογικής αξιοποίησης των ενεργειακών πόρων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των ενεργειακών αναγκών των χρηστών με γνώμονα δύο βασικούς άξονες:

 Η ENERGIA προσφέρει τη δυνατότητα ορθολογικής αξιοποίησης των ενεργειακών πόρων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα των ενεργειακών αναγκών των χρηστών με γνώμονα δύο βασικούς άξονες:

Τα συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ

Καινοτομία

Η δύναμη της ενέργειας βρίσκεται στα χέρια σας.

Στην ENERGIA η καινοτομία είναι μια δυναμική έννοια η οποία εκφράζεται, προσαρμόζεται και εφαρμόζεται επιτυχώς στο ευνοϊκό περιβάλλον της Ελλάδας για την ανάπτυξη και αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας. Ανεμογεννήτριες, αντλίες θερμότητας, φωτοβολταϊκά συστήματα, βρίσκουν άμεση ανταπόκριση σε επιχειρήσεις και οικίες και δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία να μπορεί να μειώσει δραστικά τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πρώτη επιλογή

Οι ιδέες και οι λύσεις μας για ένα καλύτερο και βιώσιμο περιβάλλον και μέλλον διαμορφώνουν πακέτα που εξυπηρετούν τις εξατομικευμένες ανάγκες των καταναλωτών. Σε τιμές προσιτές και ελκυστικές, σε συνδυασμό με την ποιότητα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, καθιστούν την ENERGIA πρώτη επιλογή στην συνείδηση και εκτίμηση των πελατών μας στις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Η αξιοπιστία της εταιρείας ENERGIA επιβεβαιώθηκε με τη συμμετοχή της στην κατασκευή και ανάπτυξη του πρώτου Αιολικού σταθμού στην Ήπειρο το 2015 ισχύος 2,2 MWatt καθώς και με την υλοποίηση έργων συνολικά άνω των 50 MWatt.

Προσιτές Τιμές

Υψηλή Ποιότητα

Συνεχής κατάρτιση προσωπικού

Οι άνθρωποι μας η δύναμη μας

Η εταιρεία ENERGIA σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, στελεχώνεται από ένα άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με πολυετή εμπειρία και επιτυχίες στον τομέα των ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων καθώς και των οικονομοτεχνικών μελετών. Στην ENERGIA η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του δυναμικού της ως προς την καινοτομία και προσαρμογή στη συνεχώς εξελισσόμενη ενεργειακή αγορά είναι ένα από τα βασικά ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

Για τον λόγο αυτό συστηματικά η εταιρεία προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων σε όλα τα τμήματα του προσωπικού της, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης των εργαζομένων της. Η άψογη συνεργασία της εταιρείας ENERGIA με εταιρείες παγκοσμίου βεληνεκούς στις ενεργειακές εφαρμογές όπως Q-Cells, Longi, Risen, Huawei, Fronius, SMA, Alumil, Exalco, Nibe, Vaillant, LG, της δίνει επιπλέον τη δυνατότητα μιας γόνιμης και δημιουργικής σταδιοδρομίας στον τομέα παραγωγής, εμπορίας και εξοικονόμησης ενέργειας.

Computer