Mηδενίστε το κόστος της ηλεκτρικής σας ενέργειας τώρα και με επιδότηση !

Play Video about energia-net-metering

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς
στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας!

Παράγω την ενέργεια που καταναλώνω

Η ηλεκτρική ενέργεια ικανοποιεί όλο και περισσότερες ανάγκες της ζωής μας. Η λειτουργία των συσκευών, η ηλεκτροκίνηση, η θέρμανση-ψύξη των κτηρίων όλα απαιτούν ηλεκτρισμό.

Τώρα μπορείς να παράγεις την ενέργεια που καταναλώνεις στο σπίτι ή στην επιχείρηση σου με απλές διαδικασίες υλοποιώντας σύστημα αυτοπαραγωγής (Net Metering).

Η Energia με εμπειρία στα φωτοβολταϊκά συστήματα από το 2008 αναλαμβάνει γρήγορα και εύκολα την διαδικασία υλοποίησης του Net Metering.

Παράγω την ενέργεια που καταναλώνω. Τώρα και με επιδότηση!

Η εξέλιξη της πράσινης ενέργειας στην Ελλάδα

Σε λίγα χρόνια η ηλεκτρική ενέργεια θα ικανοποιεί τις περισσότερες ανάγκες της ανθρωπότητας.

Η λειτουργία των συσκευών, η μετακίνηση, η θέρμανση-ψύξη των κτηρίων θα είναι εφικτή μόνο μέσω του ηλεκτρισμού. Κάποτε όλοι ονειρεύονταν την δική τους πετρελαιοπηγή ώστε να είναι πλούσιοι και αυτάρκης. Σήμερα διαθέτουμε το εργαλείο της αυτοπαραγωγής μέσω ενός φωτοβολταικού συστήματος, την δική μας πετρελαιοπηγή!

Η ενεργειακή μετάβαση περνάει από τις στέγες όλων

Με απλές διαδικασίες μπορούν οι ιδιώτες, οι αγρότες, οι επιχειρήσεις να εγκαταστήσουν το δικό τους Φ/Β σύστημα ώστε να ιδιοκαταναλώνουν την παραγόμενή του ενέργεια για 25 έτη. Το μέγεθός του εξαρτάται από την ετήσια καταναλισκόμενη ενέργεια της ηλεκτρικής παροχής του ενδιαφερόμενου.

Προσφέρονται χρηματοδοτικά εργαλεία, κρατικές επιδοτήσεις καθώς και ευέλικτοι τρόποι εγκατάστασης για παράδειγμα, εάν η στέγη δεν προσφέρεται ή δεν υπάρχει δικαίωμα χρήσης, τότε αυτό ξεπερνιέται μέσω του οχήματος των ενεργειακών κοινοτήτων.

Συστήματα Αυτοπαραγωγής (Net Metering)

Αποτελούν τον συνεχιστή των οικιακών φωτοβολταϊκών των 10kWp του παρελθόντος

Όφελος λόγω εξοικονόμησης

Καθώς το κόστος του ηλεκτρισμού δεν αναμένεται να υποχωρήσει τα επόμενα έτη, το όφελος μέσω της εξοικονόμησης του λογαριασμού ρεύματος είναι σημαντικό.

Βελτιωμένο κόστος εγκατάστασης

Εάν συνυπολογιστεί η αποκλιμάκωση του κόστους εγκατάστασης σε σύγκριση με τις τιμές του παρελθόντος, οι αποδόσεις είναι συγκρίσιμες.

Ευκαιρία επένδυσης

Για όσους το «μετάνιωσαν» που δεν επένδυσαν, αποτελεί την δεύτερη ευκαιρία επένδυσης στα οικιακά φωτοβολταικά.

Ρεύμα χωρίς διακοπές

Οι μπαταρίες μπορούν να παρέχουν ηλεκτρισμό κατά την διάρκεια διακοπής ρεύματος ή για περίοδο έκτακτης συνθήκης!

Διαδικασία αδειοδότησης

Πιο απλοποιημένη από ποτέ

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα υπάρχουν γύρω μας πάνω από 15 έτη. Απλοποιημένη αποτελεί η διαδικασία αδειοδότησης με χρήση ψηφιακών μέσων και η εγκατάσταση πλέον εκτελείται από πεπειραμένα συνεργεία με υψηλής ποιότητας υλικών

Υψηλή Απόδοση

Έχει αρθεί η δυσπιστία για την απόδοση των συστημάτων και για την μακροζωία τους. Εκπαιδευμένα και έμπειρα συνεργεία εγκατάστασης και συντήρησης υπάρχουν σε όλη την επικράτεια. Η ελληνική αγορά θωρείται ώριμη και ελκυστική από τους παραγωγούς υψηλής ποιότητας εξοπλισμού και διαθέτουν τον εξοπλισμό τους μέσω εξειδικευμένων διανομέων.

Στην ENERGIA πιστεύουμε ότι στην ενεργειακή μετάβαση πρέπει να συμμετέχουν όλοι.

Οι κατοικίες πρέπει να είναι αυτάρκεις και οι επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικές

Συμβάλουμε λοιπόν με συνέπεια και επαγγελματισμό στην υλοποίηση του στόχου τους. Έμπρακτα υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, ενώ παρέχουμε ανώτατης ποιότητας υπηρεσίες και εξοπλισμό από την εποχή της απελευθέρωσης της ενέργειας στην Ελλάδα. Πιθανότατα ο ηλεκτρισμός που χρησιμοποιείτε αυτή την στιγμή για να διαβάσετε αυτές τις γραμμές να προέρχεται από ένα σύστημα της ENERGIA! Καλέστε μας στο 26510-36000 προκειμένου να ενημερωθείτε για τα συστήματα αυτοπαραγωγής και να διερευνήσουμε τον τρόπο που μπορείτε να ωφεληθείτε από την λειτουργία τους.

Η ENERGIA σας οδηγεί στην ενεργειακή μετάβαση του μέλλοντος

Η ENERGIA σας οδηγεί στην ενεργειακή μετάβαση του μέλλοντος

Γίνετε πρωτοπόροι στο μέλλον και επενδύστε σε καινοτόμες μορφές ενέργειας!

Πιθανότατα ο ηλεκτρισμός που χρησιμοποιείτε αυτή την στιγμή για να διαβάσετε αυτές τις γραμμές να προέρχεται από ένα σύστημα της ENERGIA!